Eläinklinikka Avec - Eläinlääkärisi Porvoossa

Juhannuksen aukioloajat

Ma – To      8 – 20
 Pe (22.6)    suljettu
 La (23.6)    suljettu
Su (24.6)    9 – 15

Yhteystiedot »

Ajanvaraus

019 – 583 662
040 – 560 1150Ajanvaraus »
Sähköinen ajanvaraus tulossa pian.Avainlippu

Pentueskari – usein kysyttyjä kysymyksiä

 

1. Onko turvallista tuoda pentua muiden pentujen joukkoon ennen rokotusten antamaa tautisuojaa?

 

Pyrimme varmistamaan, että pentueskariin tulevat koiranpennut ovat terveitä. Varmistamme myös, että kouluun tulevan pennun emä on ollut asianmukaisesti rokotettu. Halutessa rokotukset voi aloittaa jo 8 viikon iässä varhaisrokotusohjelman mukaisesti.

 

 

2. Opetetaanko pentueskarissa tottelevaisuuskoulutusta (toko)?

 

Emme opeta pentueskarissa tottelevaisuuskoulutusta siinä merkityksessä mitä Toko lajina on. Pentueskarin tarkoituksena on antaa pennun omistajalle eväitä pennun kanssa elämiseen ja pennun kasvattamiseen kotioloissa.

 

 

3. Osaako pentuni eskarin jälkeen tulla luokse, kulkea hihnassa jne?

 

Mahdollisesti. Näiden taitojen opettelu aloitetaan tässä iässä ja niitä käsitellään pentueskarissa. Tulokset ovat kuitenkin kiinni yksilöstä ja harjoitteluaktiivisuudesta. Pentueskari antaa joka tapauksessa hyvät eväät jatkaa harjoittelua itsenäisesti ja muilla kursseilla.

 

 

4. Opetellaanko pentueskarissa kynsien leikkaamista?

 

Kyllä. Koiran peruskäsittely ja terveyden hoito ovat kurssin olennaisimpia tavoitteita. Pyrimme antamaan osallistujille hyvät valmiudet pennun kynsien leikkaamiseen, hampaiden harjaukseen, turkin hoitoon jne.

 

 

5. Saako pentueskariin tulla vaikka ei ole Eläinklinikka Avecin asiakas?

 

Tottakai. Pentueskari on avoin kaikille.

 

 

6. Onko minulle hyötyä pentueskarista, kun olen kasvattanut ja kouluttanut useita koiria?

 

Kyllä. Pentueskarista on aina hyötyä nimenomaan pennulle, koska se saa tarpeellista sosiaalista kanssakäymistä. Koiranpentu oppii kommunikoimaan toisten koirien kanssa olemalla muiden koirien seurassa. Sen vuoksi on hyvä, että pennulla on kontakteja muihin koiriin tärkeässä 6 – 16 viikon iässä. Pentueskari on mainio tapa kohdata samanikäisiä vieraita koiria turvallisissa olosuhteissa.

 

 

7. Pentuni on hyvin arka. Voiko tai kannattaako meidän tulla pentueskariin?

 

Kyllä, ehdottomasti. Pentueskarissa aralle pennulle annetaan mahdollisuus totuttautua muiden koirien seuraan turvallisesti ja sopivissa annoksissa. Tämä on paras tapa päästä yli koiran luontaisesta arkuudesta. Koiran elämä aikusena on tämän jälkeen monesti hyvin paljon helpompaa.

 

 

8. Onko pentueskari kaikille samansisältöinen?

 

Opetamme kaikille pennuille ja omistajille samoja asioita, mutta pyrimme muovaamaan ohjelmaa yksilöllisesti kullekin ryhmälle ja pennulle sopivaksi.


« Takaisin