Eläinklinikka Avec - Eläinlääkärisi Porvoossa

Juhannuksen aukioloajat

Ma – To      8 – 20
 Pe (22.6)    suljettu
 La (23.6)    suljettu
Su (24.6)    9 – 15

Yhteystiedot »

Ajanvaraus

019 – 583 662
040 – 560 1150Ajanvaraus »
Sähköinen ajanvaraus tulossa pian.Avainlippu

Eläinlääkäripalvelut

Please Don't Hurt Me

Terveydenhoito

Terveydenhoito ja sairauksia ennaltaehkäisevä neuvonta kuuluvat tärkeänä osana lemmikkien hoitoon klinikallamme. Säännölliset rokotukset antavat lemmikeille suojan useita vaarallisia tarttuvia tauteja vastaan Halutessaan asiakas saa kutsun lemmikilleen rokotukseen.

Lue lisää »

Hammashoidot

Hampaiden ja suun hyvä kunto kuuluvat myös eläimillä perusterveydenhuoltoon. Hammaskivenpoisto, hampaiden ja suun tutkiminen sekä muut hammashoidot suoritetaan yleisanestesiassa (sevofluraani).

Lue lisää »

Pop in -rokotukset

Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14 – 17, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 14 voit käydä hoitamassa rokotukset kuntoon helposti ilman ajanvarausta! Perusrokotuksen hinta yhdellä rokotteella on 45 euroa + käytetty rokote (esim. koiran kolmoisrokote n. 10 €) ja kahdella rokotteella 46 euroa + käyetyt rokotteet (esim. koiran kolmoisrokote + rabies yhteensä n. 15,5 €).

Lue lisää »

Pentueskari

Pentueskari on tarkoitettu vähintään 8 viikon ikäisille koiranpennuille. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 19 – 20 neljänä peräkkäisenä viikkona. Voit ilmoittautua pentueskariin joko sähköpostitse tai puhelimitse klinikalle.

Lue lisää »

Sisätaudit

Klinikalla hoidetaan mm. sydän- ja hengityselimistön sairauksia, aineenvaihduntasairauksia sekä ruoansulatuskanavan sairauksia. Useimmat sisätaudit vaativat perustutkimuksen lisäksi erilaisia jatkotutkimuksia, kuten esimerkiksi verinäytteitä, röntgen- ja ultraäänitutkimuksia, jotka suoritetaan klinikalla.

Lue lisää »

Iho- ja korvasairaudet

Iho- ja korvasairaudet ovat erittäin yleisiä lemmikeillä ja vaivojen syyt voivat olla moninaisia. Diagnoosin tekeminen on usein aikaa vievää salapoliisin työtä. Myös hoidot vaativat usein kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Klinikallamme on erityisosaamista iho- ja korvasairauksien hoitamiseen.

Lue lisää »

Kirurgia

Klinikalla suoritetaan pehmytosakirurgiset toimenpiteet, mm. kastraatiot ja steriloinnit, kasvainten poistot, maha-suolikanavan kirurgiset toimenpiteet kuten esimerkiksi vatsalaukun kiertymäleikkaukset ja vierasesineleikkaukset sekä virtsateiden kirurgia kuten esimerkiksi virtsakivien poistoleikkaukset.

Lue lisää »

Ortopedia

Klinikallamme tehdään ortopedisiä toimenpiteitä, kuten ontumatutkimukset, ristisideleikkaukset, patellaluksaation korjaukset jne.

Röntgentutkimukset

Röntgentutkimus on hyödyllinen tapa hankkia tietoa luuston, vatsa-ontelon elimien, keuhkojen ja sydämen tilasta. Perusröntgentutkimusten lisäksi voidaan suorittaa erilaisia varjoainetutkimuksia. Suoritamme myös viralliset lonkka- ja kyynärpääkuvaukset.

Lue lisää »

Ultraäänitutkimukset

Ultraäänitutkimusta käytetään yhdistettynä muihin tutkimusmenetelmiin taudin syyn selvittämiseksi sekä esimerkiksi tiineyden toteamiseksi eläimellä. Tutkimusta varten lemmikkiä ei yleensä tarvitse rauhoittaa ja se on täysin kivuton sekä vaaraton niin tutkittavalle eläimelle kuin hoitohenkilökunnallekin.

Lue lisää »

Laboratorio

Laboratoriotutkimukset ovat tärkeitä usean sairauden tutkimisen ja hoidon kannalta. Klinikalla on monipuolinen laboratoriovarustus. Klinikan omassa laboratoriossa tutkitaan muun muassa verinäytteen tulehdusarvot sekä maksa- ja munuaisarvot, virtsanäytteiden solukuva ja kiteet, sisä- ja ulkoloiset sekä ohutneulanäytteiden solukuva.

Lue lisää »

Kotikäynnit

Suoritamme erikseen sovittaessa kotikäyntejä. Sairauden syyn selvittämiseksi suosittelemme kuitenkin eläimen tutkimista klinikalla. Tutkimukset ja hoitotoimenpiteet ovat monesti huomattavasti paremmin toteutettavissa klinikkaolosuhteissa.

Lue lisää »

Eutanasia

On sanottu, että lemmikin hankkiminen tietää suurta iloa, mutta myös surua. Joskus lemmikin sairaus tai tila on sellainen että sitä ei pystytä parantamaan tai auttamaan. Tällöin voidaan päätyä eutanasiaan.

Lue lisää »

Ruuat, lisäravinteet ja hoitotarvikkeet

Valikoimissamme on erilaisia sairauksien hoitoon liittyviä terapiaruokavalioita. Lisäksi myynnissä on vitamiini- ja rasvahappovalmisteita, lisäravinteita nivelrikkoa sairastaville lemmikeille, valmisteita ruuansulatushäiriöiden tukihoitoon sekä eläinten käyttäytymisterapiaan liittyviä feromonivalmisteita.

Lue lisää »